Alle leeftijden
28.00
🏳️‍🌈 LBGTQ event
14 augustus
incl. 1 drankje
Ben je klaar voor een namiddag gevuld met verrassende ontmoetingen? 

Of je nu op zoek bent naar een tof maatje, je droompartner of gewoon fijne nieuwe mensen wilt ontmoeten, de Antwerp Pride en Dare to Date zijn er voor je! 
We organiseren een super gezellige en relaxte speeddate waarbij je een heleboel interessante mensen leert kennen en wie weet... misschien wel die ene die ervoor zorgt dat die laatste Pride avond hélemaal fantastisch wordt!

Schrijf je nu in voor de Pride Dates en beleef een geweldige én verrassende namiddag!! 🏳️‍🌈

*** Good to know *** tijdens de Pride Dates denken we niet in hokjes. Het maakt niet uit of je nu cis man, non-binair, trans vrouw, of ... of ... bent. Iedereen kan deelnemen. Na je reservatie krijg je een formulier doorgestuurd waar jij je (date)voorkeuren kan doorgeven, wij doen de rest! 🤩

Begin: 13:00

Einde: 16:00

Tophost van de avond:
Jelena

Place to be

Sint-Andriesplaats

Sint-Andriesplaats 2000 Antwerpen

Wat fijn dat je interesse hebt in de Pride Dates! Maar hoe gaan deze nu precies in zijn werk? 😃 Een beetje meer uitleg…

Voor de Pride:

  • Na je inschrijving krijg je een kort vragenlijstje doorgestuurd zodat we je (date)voorkeuren kennen.
  • Enkele dagen voor de Pride sluiten we de inschrijvingen en zorgen we ervoor dat iedereen een 10 à 15 korte speeddates heeft met singles die binnen de voorkeuren passen.

Tijdens de Pride: 

  • Aankomst. Onze host ontvangt host je altijd met een big smile en zorgt hij/zij ervoor dat je je meteen op je gemakt voelt! 
    Je krijgt 2 drankbonnetjes en hiermee kan je alvast een aperitiefje mee drinken. De speeddate zelf begint als iedereen er is en een drankje heeft. Dit is vaak rond 19u45 want er durft hier en daar al iemand te laat komen door file etc. 
  • Korte uitleg. De host doet een korte uitleg over hoe de avond precies in zijn werk gaat. 
  • Speeddating time. Iedereen schuift om de 6 minuten door tot je met elke single hebt kennis gemaakt. 
  • After drink. Na de speeddate is er nog een gezellige after drink, je kan nog lekker napraten en met je match(es) van de laatste Pride avond genieten! 😃

Iedereen krijgt op het einde van de avond een link toegestuurd via mail waar de namen van alle aanwezigen in staan. Hier kan je dan de personen aanduiden die je graag nog eens terug zou willen zien. Indien de ‘likes’ wederzijds zijn dan krijg je de dag erna om 12u een mailtje met de gegevens van jouw match(es). 🥰 Indien je geen match hebt, no worries, je krijgt nog altijd een mailtje met het aantal personen die jij hebt aangeduid en het aantal personen die jou hebben aangeduid. 

Voilà zo gaat een speeddate bij Dare to Date in zijn werk! We hopen jou binnenkort terug te zien voor een gezellige en verrassende avond! 😍

Meer leuke evenementen