Sarah en Lore
24 & 26

Wij vonden het een kei toffe avond! We waren al lang aan het twijfelen om eens langs te komen en het is zeker de moeite waard. Sarah is al zeker van 1 match... !

Kevin en Evelien
39 & 32

Wij zijn momenteel al 5 maanden samen, we hadden beiden niet verwacht dat dit het resultaat ging zijn van een avondje speeddaten! Evelien was enkel gekomen omdat haar vriendinnen haar meegesleurd hadden, gelukkig voor mij denk ik dan!

Didier
43

Niet verwacht, maar ik heb echt hele toffe dames leren kennen. Ik vind dit een zeer goed alternatief voor online dating! Ik ben op zoek naar een dame met een zacht karakter en een goed hart en heb zeker wel een paar dames leren kennen die binnen dat plaatje passen.

Peter en Marijke  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Wij leerden elkaar een aantal maanden kennen op een Dare to Date avond. Het was super gezellig en we hadden meteen tijdens de eerste paar minuten een klik met elkaar. We zijn tijdens de after drink ook blijven plakken, alé we hebben het café afgesloten om eerlijk te zijn. 😇 Achteraf hebben we nog eens afgesproken en kijk, momenteel zijn we al meer dan een jaar samen. Dat zoiets moois uit een gewone speeddate avond kan komen! Bedankt Dare to Date voor dit succesverhaal!

Stefan en Lisa
35 & 39

Wij hadden dit echt niet verwacht, we ontmoetten elkaar tijdens een speeddate en spraken nadien nog eens af. Nu plannen we ons eerste reisje naar Thailand samen! Merci Dare to Date!

Lana
27

Amai wat een avond. Ik vond het echt super druk want er waren in totaal 16 mannen, een beetje te veel moet ik zeggen. Niettemin was het echt kei tof om zoveel nieuwe mensen te leren kennen.

Claudia, 38  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Hele hele toffe avond, totaal onverwacht echt een super avond gehad. Ik dacht dat hier allemaal hopeloze types gingen op af komen maar dat was totaal niet het geval (voor het grootste stuk 😉). Echt fijne (en knappe) mannen. Toffe manier om te daten ook, minder artificieel dan online. Je zit hier in een leuke bar en je ziet meteen wie je voor je hebt. Je spreekt elkaar meteen in het echt en hebt een aantal toffe gesprekjes. Super avond achter de rug, bedankt!

Marie
27

Super leuke ervaring! Heel onverwacht en in het begin een beetje onwennig, maar achteraf gezien echt fijn. Ik heb 3 matches en met eentje ervan ga ik sowieso afspreken om binnenkort een terrasje te gaan doen.

Anna en Glen
34 & 36

Wij hebben elkaar hier leren kennen vanavond! Of we elkaar hebben aangeduid zien we morgen wel! Het was alleszins een toffe avond!

Linda, Sandra en Leen
42, 45 & 48

Sandra: Ik ben totaal niet voor online daten, maar ik vind aan de andere kant dat "single activiteiten" vaak wat geforceerd zijn. Ik moet zeggen dat ik echt verrast ben hoe vlot de avond is verlopen.

 

Amy kwam speeddaten!

Youtuber Amy kwam bij ons langs en deelt haar ervaring.

Wat vond ze het leukste aan heel de ervaring? Was het niet super awkward? Wat was de beste openingszin? Welke vragen stel je? Check it out in deze video! 

Anna, Sandra en Barbara
32, 33 & 33

Onverwacht een super leuke avond gehad! We werken alledrie als stewardess en deden het eigenlijk gewoon voor de grap (sorry)! We komen nog wel eens terug als het niets zou worden met onze "matches".

Johanne en Michael  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Wij leerder elkaar kennen op een Dare to Date speeddate. We waren beiden al een paar keer komen speeddaten maar was er voor ons beiden niemand bij waar we een "romantische klik" mee hadden. Wel altijd leuke avonden hoor. Grappig, maar we hadden elkaar als enigste aangeduid want we voelden meteen dat het raak was! We spraken het weekend na de speeddate opnieuw af om iets te gaan eten en hadden een super gezellige avond. We zijn blijven afspreken en na drie maanden zijn we gaan samenwonen! Hoe zot is dat?! Merci Dare to Date!

Inge
51

Ik ben op zoek naar een man die uit zijn comfort zone durft te stappen en nieuwe dingen wilt proberen. Dat heb ik hier zeker gevonden! Moest er toch geen match uitkomen dan kom ik zeker terug!

Mo, Paul en Alexander
31, 28 & 34

We zijn eigenlijk samen gekomen omdat Mo recent single is geworden en wel eens terug mag beginnen daten! Voor de rest ... Warme ontvangst door de host! Zij zorgde er echt voor dat iedereen op hun gemak was!

Claire, 42  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Het was voor mij een hele spannende ervaring. Ik heb al online gedated in het verleden maar ik voelde mij daar toch niet altijd zo goed bij. Veel rare profielen en eindeloos gechat waar dan toch vaak niets uitkwam want eens we afspraken zag ik eigenlijk al na 5 minuten dat de man in kwestie mijn ding niet was. Ik vind het echt een enorme meerwaarde dat je hier meteen mensen in het echt ontmoet. De hostess Loes gaf iedereen ook een goed gevoel, het liep veel ontspannender en losser dan ik verwacht had. Ik was eigenlijk ook echt positief verrast door de mannen die meededen. Echt allemaal deftige toffe mannen. Echt een aanrader voor elke single die het aandurft! 

Tom
35

Leuke ervaring! Ik heb in totaal met 10 dames gesproken, er waren er twee bij die ik echt heel leuk vond dus die heb ik aangeduid. Eentje ervan was een match en we hebben nu nog steeds contact. Ik hoop dat we binnenkort eens gezellig kunnen gaan eten om elkaar verder te leren kennen.

Marc, 43  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Ik vond het een hele aangename avond. Ik had verwacht dat het geforceerd ging zijn maar eigenlijk was dat helemaal niet het geval. Het was heel ontspannen en ludiek. Ik heb drie dames ontmoet die ik zeker nog eens terug wil zien. Echt een hele fijne organisatie! De hostess was heel vriendelijk en heeft alles in goede banen geleid. Het is zeker een aanrader voor andere singles! Ik hoop dat er een match uitkomt vanavond. Moest het niet zo zijn dan kom ik zeker nog eens terug. 

Claire
26

Ik ben een verlegen type en ik ben gematched aan mannen die me iets meer uit mijn comfortzone halen. Qua uiterlijk vind ik de helft van de matches ook wel echt passen.

Bram en Jannes
23 & 25

Ik was sceptisch maar het was echt een toffe avond! Vlot en gezellig gebabbeld met iedereen! De mensen die meededen waar veel opener en socialer dan ik verwacht had, kei tof! Jannes heeft al zeker twee matches dus dat wordt spannend!

Lies
34

Ik heb een uitstekende avond gehad, ik denk echt dat de "kwaliteit" van de gesprekken en afspraken goed was. Je krijgt 10 minuten om elkaar te leren kennen. Perfect!

Laura, 32  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Kei kei tof! Ik vind het echt super dat dit bestaat. Ik ben geen hopeloos geval, maar ik vind het moeilijk om gewoon iemand "tegen te komen'". Veel van mijn vriendinnen hebben al een vaste relatie dus als we afspreken is het vaak met de vaste vriendegroep (en hun partners). Ik komt dus eingelijk relatief weinig "nieuwe" mensen tegen. Ook online is echt niets voor mij, veel te veel gedoe. Hier zie je meteen wie je voor je hebt en dat is echt een super grote toegevoegde waarde. Aanrader voor elke single die durft te daten! 

Cédric en Sam
26 & 24

Heel speciaal om op deze manier mensen te leren kennen. Wel echt veel nieuwe indrukken op een avond, je wordt echt erin "gesmeten". Een tip die ik zou geven aan mensen die dit doen is: "Laat het gewoon op je afkomen, het wordt sowieso een toffe avond."

Nathalie en Geert
54 & 61

Na mijn eerste gesprek met Geert tijdens de speeddate was ik al meteen gëinteresseerd. Ik had nooit verwacht dat er uit een avondje speeddaten zo iets moois zou komen!

Dieter en Seppe
26 & 28

Ik vond het echt heel gênant in het begin, ik was eigenlijk aan het twijfelen of ik wel zou komen. Maar na de uitleg van de host (een kei toffe trouwens) liep alles vlot. Ik heb 3 dames aangeduid. We zien wel wat er volgt.

Marte en Rani
32 & 34

Het was helemaal anders dan verwacht! We blijven sowieso nog wel even plakken voor de after drink!

Maarten, Jonas en Nils
26, 24 & 27

Echt een top avond! We hadden niet verwacht dat er dit "type" dames aan ging mee doen! Veel leuker dan Tinder en andere dating apps, je zit echt in de sfeer van de avond en leert kei veel mensen kennen.

Ines en Karen
23 en 24

Ik heb Karen verrast met een speeddate. Ze durfde dit absoluut niet maar heeft uiteindelijk 3 matches. Dit is veel beter dan Tinder!

Steve, 48  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Na mijn scheiding vond ik het niet echt vanzelfsprekend om nieuwe (single) mensen te leren kennen. Ik vind het heel fijn dat er initiatieven zoals deze bestaan. Je weet dat iedereen single is en ervoor open staat om nieuwe mensen te leren kennen, dat neemt veel van de druk weg en zorgt voor een fijne avond waar je op je gemak veel nieuwe toffe mensen kan ontmoeten. Het was veel minder ongemakkelijk dan andere organisaties waarbij ik al heb deelgenomen aan events voor singles. Alles gaat er los en op een toffe manier aan toe, de hostess was echt super! Jullie zijn goed bezig!

Hanne en Bart
35 & 39

Leuke avond achter de rug. Ik ben alleen gekomen maar heb meteen toffe mensen leren kennen. Ik vond het in het begin echt heel spannend maar achteraf gezien is het eigenlijk gewoon een kei toffe avond geweest. Je leert nieuwe mensen kennen op een leuke en losse manier.

Els
39

Ik vond het in het begin een beetje raar, maar ik moet zeggen dat het eigenlijk heel vlot liep en na date drie was ik helemaal vertrokken. Ik heb een match waarmee ik nog steeds contact heb dus hopelijk bloeit er iets moois uit! Ik vind het een echte aanrader om zonder te veel druk nieuwe mensen te ontmoeten.

Sofie
34

Fantastisch! Dit is zo veel beter en gezelliger dan online dating! Je leert andere singles kennen op een ontspannen, ongedwongen manier en je krijgt er nog eens lekker eten bovenop!

Ann
43

Het was een hele fijne avond. Ik heb verschillende hele aangename mannen leren kennen. Ik heb er 4 aangeduid, hopelijk komt er een match uit! Zo niet, kom ik nog wel eens terug!

Eline en Sarah
25 & 27

Eline: Toen ik de vragenlijst invulde had ik het gevoel dat deze vrij kort was. Maar ik moet zeggen nu ik mijn zes dates heb leren kennen dat toch zeker de helft van mijn dates wel een potentieel heel goeie match voor mij zouden zijn. Ik vind het echt een meerwaarde dat er een "selectie" gebeurd. Sarah: Ik vond het een hele toffe avond, merci! Ik denk dat ik twee dates van de zes ga aanduiden!

Lander en Elke
38 & 43

Wij leerden elkaar kennen via een matched speeddate. Het is dus uitgedraaid op een échte match en dat is natuurlijk super leuk. Lander is eerder rustig en ik ben eerder een flapuit, dat past echt goed bij elkaar.

Christophe en Willem
38 & 42

Dit was de eerste keer voor ons. Wij zijn beiden op zoek naar iemand met persoonlijkheid en karakter! We hebben hier echt toffe dames leren kennen. Als we geen match hebben komen we zeker terug.

Catherine
42

Ik heb een hele verrassende avond achter de rug, sommige gesprekken gingen vlot, andere iets minder. Ik heb zeker interessante mannen leren kennen en ga er eentje aanduiden.

Zoë
29

Ik ben een grote fan val al die reality programma's en ik wou het gewoon echt kei graag is zelf meemaken. Ik vond het van begin tot einde echt heel tof en spannend. Aanrader!

Johanna
22

Super concept om vanuit je zetel singles te leren kennen. Zeker in tijden van Corona is dit een leuke afwisseling. Het biedt een gemakkelijke manier om uit je comfort zone te komen. Het is eenvoudig te gebruiken, zo kan je direct na je gesprek aangeven of je iemand leuk vindt of niet.

Daan
29

Ik ben niet echt het type om "online" te daten maar ik moet zeggen dat dit een goede middenweg is tussen de échte speeddates en online dating. Interessante en leuke dames leren kennen. Aanrader.

Luc
36

Heel tof. Toffe dames leren. Ik vond de tijdspanne van 3 minuten ideaal om een eerste contact te leggen. Zeker een aanrader in deze tijd!