Stagair (digital) marketing 

Ben je een geboren social marketeer, leergierig en ken je alles van instagram en facebook? Dan ben je exact wie we zoeken!

Wij bieden je een leuke en boeiende stage aan in een groeiende bedrijf met leuke (en een beetje gekke) collega’s. Stuur een mailtje naarinfo@daretodate.be met je motivatie en dan zien wij je misschien binnenkort terug. Do you dare to take the challenge?

Linkedin

Stagair IT

Ben jij een échte IT specialist in wording? Heb je zin om deel uit te maken van een gemotiveerd en jong team? Dan ben jij exact wie wij zoeken!

Stuur een mailtje naarinfo@daretodate.be met je motivatie en dan zien wij je misschien binnenkort terug. Do you dare to take the challenge?

Linkedin

Stagiair event management

Ben je een echte social butterfly die wel met iedereen een praatje kan slaan? Krijg je energie van mensen samen brengen en events organiseren? Ben je creatief en is geen idee te gek voor jou?

Dan ben jij exact wie we zoeken! Wij bieden je een leuke stage aan in een bedrijf met fijne collega's waar je je creativiteit de vrije loop kan laten gaan. Stuur een mailtje naarinfo@daretodate.be met je motivatie en dan zien wij je misschien binnenkort terug. Do you dare to take the challenge?

Linkedin

Temp

Host

Ben jij een geboren cupido en een échte sociale vlinder? Dan ben jij geknipt om een van onze top hosts te worden!

Wij zijn op zoek naar toffe en enthousiaste hosts om onze speeddates op een leuke en vlotte manier wekelijks te begeleiden een vaste avond in de week. Je bent om 19u aanwezig op de locatie tot 22u30. Je ontvangt de mensen op een enthousiaste manier, geeft iedereen een goed gevoel en zorgt ervoor dat de speeddate vlot verloopt. Stuur een mailtje naar info@daretodate.be met je motivatie en dan zien wij je misschien binnenkort terug. Do you dare to take the challenge?

Linkedin